Programok

™Létrehoztuk az ÚJPESTI családi napközit ~ Tündérország Rózsa Palotáját ~, amelyben CUKORBETEG és/vagy ÉTELALLERGIÁS gyermekeket fogadunk KÖZÖSEN egészséges társaikkal. ™Miért cukorbetegség és/vagy ételallergia? Mert a cukorbetegség mellett esetenként fellép társbetegként valamilyen ételallergia. Pl: lisztérzékenység vagy tej, tojás, olajos magvak érzékenység.
™A kialakított rendszert felhasználva további családi napközik létesítését szorgalmazzuk Budapesten és vidéken.

™Szeretettel várjuk 1 éves kortól a gyermekeket. Lehetővé tesszük a bölcsődei gondozás kapacitás hiánypótlását, lehetővé tesszük a kisgyermekek szakszerű egész napos ellátását.

™Egyénre szabott, dietetikus által össze állított étkeztetést biztosítunk, figyelembe véve az egészséges, friss hozzávalókat.

™Fő tevékenységi körünk mellett lehetőséget kínálunk a 6-14 éves, általános iskolás tanulók délutáni programjainak megvalósítására, közös tanulásra és dolgozatra való felkészülésre.

Gyermekhotel szolgáltatásunkkal ~ esti és hétvégi gyermekfelügyeletet vállalunk Tündérországban, aminek célja, hogy a szülőknek alkalmat adjunk, hogy kettesben legyenek.

™Feng Shui által harmonizált környezetben várjuk őket és történnek a foglalkozások.

™™A szülők, rokonok, hozzátartozók jelszóval védett, honlapon figyelhetik gyermeküket élő adásban ünnepek alkalmával, ha nem tudnának részt venni személyesen.

™A helyiség megtalálásánál figyelembe vettük, hogy 5 perc távolságra van kórház, szakorvosi rendelő és védőnői szolgálat.

™A családi napközi könnyen megközelíthető BKV-val és autóval, a parkolás ingyenes.

Látogass el hozzánk…
(Előzetes telefonos egyeztetés szükséges!)

Zatykó Szilvia: +3630 280 9055

Tündérország H.O.P

A korábban az egyszerűség kedvéért Tündérország Roadshow-ként emlegetett programunk végleges és hivatalos nevet kapott. Olyan nevet kerestünk, ami egyszerűen megjegyezhető, és kifejezi a program jellegét. Nem csupán egy előadás az amit tervezünk, és nem csak egy oktató vagy fegyelmező vagy szórakoztató program. Nem csak tanulságos, kellemes is, és nem csak cukorbeteg vagy táplálékallergiás gyerekeknek szól, […]